Designline Tube Slim Spot

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Designline Tube Slim – Et minimalistisk spot med smuk fokuseret belysning

Tube Slim er en del af vores populære Designline serie, der består af spots og skinner der kan sammensættes på utallige måder for at imødekomme dine belysningsbehov.

Som det smalleste medlem af serien, giver dette spot en elegant fokuseret lys. Tube Slim er derfor den ultimative løsning, når du ønsker at fremhæve vægkunst, arkitektoniske detaljer eller andre specifikke områder i dine rum. Men dens potentiale stopper ikke der.

Med Tube Slim kan du skabe en dynamisk og indbydende atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Uanset om det er gangarealerne, køkkenet, stuen eller ethvert andet område, vil dette elegante spot tilføje en unik charme og stil.

 

Design og funktionalitet

Tube Slim er et lille mesterværk i minimalistisk design. Spottet fås både i sort og hvid, og dets slanke og strømlinede udseende passer perfekt ind i enhver indretning. Til hvert spot medfølger en ekstra front ring i guld samt et honeycomb filter.

Spottet er dæmpbart, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov. Derudover fås det både i en variant med 2700K eller 3000K, så du kan matche farvetemperaturen til rummets funktion og dine præferencer.

 

Tekniske specifikationer

Mål: L: 17 cm, Ø: 4 cm

Find alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Designline Tube Slim Spot LED 2700K – White, Designline Tube Slim Spot LED 2700K – Black, Designline Tube Slim Spot LED 3000K – White, Designline Tube Slim Spot LED 3000K – Black