Designline Tube Spot

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Introduktion til Designline serien – et fleksibelt skinnesystem

Designline Tube Spot er en del af den populære Designline serie, der består af elegante skinner og spots, som kan kombineres på utallige måder. Det minimalistiske og funktionelle design passer godt ind i ethvert rum, og gør det let at skræddersy lyset præcis efter dine behov.

Designline serien den ideelle løsning til eksempelvis køkkener, gangarealer og arbejdsområder og giver dig mulighed for at fremhæve specifikke områder og opnå fuld kontrol over din belysning.

 

Om Designline Tube Spot. En stilrent spot til ethvert rum

Designline Tube Spot er et minimalistisk og stilrent spot, der udsender et behageligt og funktionelt lys i ethvert rum. Spottet monteres let på vores Designline skinne, og kan drejes og vinkles præcis i den retning du ønsker, så lyset formes til rummets funktion. På skinnen kan du også montere pendler ved hjælp af en pendel adapter.

Dette spot kommer både i klassisk sort og tidløs hvid, så du kan matche looket perfekt til din indretning. Selve lyskilden er udskiftelig, så du selv kan bestemme, hvilken GU10 pære du ønsker at sætte i.

Find hjælp til montering i vejledningen ovenfor eller i denne video: https://youtu.be/MrdVrVzdjYI

 

TIP: Når spottet er placeret, hvor du ønsker det, er det en god idé at efterspænde skruen.

 

Tekniske Specifikationer

Designline Tube Spot måler: Ø:5.5 cm.. H: 13.6 cm

Find alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Farve

Designline Tube Spot GU10 – White, Designline Tube Spot GU10 – Black

Du kunne også være interesseret i...