Designline Bell Spot

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Skræddersy din belysning med Designline serien

Designline Bell Spot et ekstra spot til vores eftertragtede Designline serie. Et populært skinnesystem, der består af flere elegante spots og skinner, der giver dig ubegrænsede muligheder for tilpasning. Det funktionelle og enkle design passer perfekt ind i alle typer rum og gør det let for dig at tilpasse belysningen præcis efter dine ønsker.

Designline serien giver dig mulighed for at fremhæve specifikke områder og opnå fuld kontrol over din belysning, uanset om det er i køkkenet, gangarealer eller arbejdsområder.

 

Om Designline Bell Spot. En elegant spot til ethvert rum

Designline Bell Spot adskiller sig fra de øvrige spots i serien ved dets afrundede form, der tilfører et elegant og blødt udtryk til rummet. Spottet findes både i klassisk sort og tidløs hvid, så du let kan matche udtrykket til din skinne.

Med en fleksibel vippe og drejefunktion, kan du ubesværet rette lyset i den ønskede retning efter montering på vores Designline skinne.

Designline Bell Spot udsender et funktionelt og behageligt lys i ethvert rum, og har en udskiftelig GU10 lyskilde, så du selv kan bestemme, hvilken pære du ønsker at sætte i.

 

Tekniske Specifikationer

Designline Bell Spot måler: Ø:6.9 cm.. H: 13.6 cm.

Download datablad og monteringsvejledning i links herover.

For yderligere vejledning om montering, se videoen her: https://youtu.be/MrdVrVzdjYI

 

TIP: Når spottet er placeret, hvor du ønsker det skal sidde, er det en god idé at efterspænde skruen.

Se hele Designline-kollektionen i vores DESIGNLINE KATALOG

Farve

Designline Bell Spot GU10 – White, Designline Bell Spot GU10 – Black

Du kunne også være interesseret i...