Downlight Blocky

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stilrent indbygningsspot med skjult lyskilde

Blocky er et stilfuldt indbygningsspot, der kombinerer æstetik og funktionalitet på bedste vis. Den unikke kant på 60 mm er både med til effektivt at reducere blænding og samtidig tilføje karakter til rummet.

Lyskilden er dybt indbygget og ikke synlig fra siden. Det giver indtrykket, at Blocky er en firkant med lys indeni, i stedet for en traditionel downlight.

 

Design og funktionalitet

Det elegante og moderne udseende gør dette indbygningsspot til en perfekt belysningsløsning både til stuen, køkkenet, kontoret eller gangen. Uanset, hvor du anvender Blocky, vil den tilføje et stilrent, men samtidigt diskret look. Blocky er desuden IP-54 klassificeret, hvilket også gør den egnet til anvendelse i fugtige områder som badeværelser eller udendørs under tag.

Blocky fås både i hvid og sort med enten 2700 eller 3000 K. Du har derfor gode muligheder for at finde den rette variant, og med dæmpbar funktion er det let at tilpasse lyset dine behov.

 

Tekniske specifikationer for Blocky

Mål: W:70 mm, H: 103mm, Hole Ø:62 mm & depth: 43 mm

Kontakt os på info@antidark.dk, for at få tilsendt datablad.

Variant

Downlight Blocky LED 2700K – White, Downlight Blocky LED 2700K – Black, Downlight Blocky LED 3000K – White, Downlight Blocky LED 3000K – Black