Decoring To ONESOFT

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Forvandlet udtryk med Decoring for ONESOFT indbygningsspot

En decoring er den perfekte måde at give dine spots et nyt udtryk og ændre belysningens karakter. Fra et helt minimalistisk og simpelt look, kan du opnå et mere markant og i øjenfaldende udtryk på dine indbygningsspots.

Denne decoring passer til ONESOFT indbygningsspot, og er designet til at være let at montere. Den monteres blot udover spottet, og du kan dermed skabe et nyt look på få sekunder. Decoringen fås både i hvid og sort, så du kan vælge den farve, der bedst passer til din indretningsstil.

Du har også muligheden for at vælge mellem rund eller firkantet udgave af decoringen. Den runde udgave tilføjer en blød og organisk æstetik, mens den firkantede udgave giver et mere strømlinet og moderne udseende.

 

Skift lysets karakter

Udover at en decoring vil ændre udtrykket på spottet, vil det også give en ændring i lysets karakter. Decoringen kan blandt andet være med til at forbedre din belysning, da den forhindrer blænding, hvis spottet hænger et sted, hvor der er chance for det kan blænde. Lyset vil samtidig blive mere koncentreret ved at bruge en decoring

Kontakt os på info@antidark.dk, for at få tilsendt datablad.

Variant

TLG Decoring To ONESOFT Round – White, TLG Decoring To ONESOFT Round – Black, TLG Decoring To ONESOFT Square – White, TLG Decoring To ONESOFT Square – Black