Tube Slim Built-in

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Tube Slim Built-In – Minimalistisk indbygningsspot med smuk fokuseret belysning

Opdag elegance og funktionalitet i ét med Tube Slim Built-In indbygningsspot. Det slanke design er skabt til at komplementere enhver moderne indretning, hvor stil og kvalitet går hånd i hånd. Med sit minimalistiske og tidløse udtryk, som er kendetegnende for skandinavisk design, tilbyder Tube Slim Built-In en diskret, men effektiv belysningsløsning.

Tube Slim Built-In er designet til at give fokuseret belysning og er derfor ideel til at fremhæve specifikke områder eller elementer i dit rum, hvilket gør den perfekt til både privat- og erhvervsbrug. Uanset om det er i en hyggelig stue, et stilfuldt kontor eller over et kunstværk, sikrer dette indbygningsspot, at lyset altid falder præcis, hvor du ønsker det.

 

Design og funktionalitet

Hos ANTIDARK forstår vi vigtigheden af kvalitetsbelysning. Derfor er Tube Slim Built-In designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, så du kan nyde godt af en belysningsløsning, der ikke kun ser godt ud, men også opfylder dine belysningsbehov på bedste vis.

Med sit fleksible design kan du nemt justere belysningen præcis efter dine behov ved at dreje og vippe spottet. Tube Slim Built-in er tilgængelig i sort og hvid, hvilket giver dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til dit rum og din stil. Den sorte version tilføjer et iøjnefaldende, moderne touch, mens den hvide version smelter ubesværet sammen med loftet for en mere diskret tilstedeværelse.

Udstyret med en integreret LED-lyskilde, udsender Tube Slim Built-In et varmt hvidt lys på 2700K, der skaber en indbydende og behagelig atmosfære. Med den dæmpbar funktion, har du desuden mulighed for at justere lysintensiteten og dermed skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

 

Tekniske specifikationer

Mål: Ø: 4 cm, L: 17 cm

Se alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Tube Slim Built-In Spot LED 2700K – White, Tube Slim Built-In Spot LED 2700K – Black