A Bloc Two Kit

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Skab det perfekte lysmiljø med A Bloc Two Kit

A Bloc Two Kit er en del af vores elegante A Bloc serie, der består af spots og baser i et smukt design. Serien er den ideelle løsning, hvis du ønsker et enkelt udtryk samtidig med at der tilføjes funktionalitet og et stilrent design til dine rum. A Bloc Two Kit består af en base og to matchende spots, og kan anvendes mange forskellige steder i boligen.

 

Design og funktionalitet

Med de justerbare spots i A Bloc Two Kit kan du nemt rette lyset i den ønskede retning. Dette gør det til en perfekt løsning til at fremhæve kunstværker, belyse dit yndlingshjørne eller skabe en hyggelig atmosfære i stuen.

Kittet kan vælges i sort eller hvid og passer derfor ind i enhver indretning. Derudover medfølger der en guld frontring til hver af de to spots, så du kan skifte look og give din belysning et strejf af elegance og personlighed.

Med dette kit får du ikke kun stilfuld lampe, men også en praktisk løsning til at forbedre dit hjemmets atmosfære. Lampen er dæmpbar, og du har derfor mulighed for at tilpasse lysstyrken alt efter stemning og behov.

 

Tekniske specifikationer

Mål på basen: L: 33.5cm, D: 5cm, H: 4cm

Mål på spots: Ø:6cm, H: 9cm

Se alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

A Bloc Two Kit – White, A Bloc Two Kit – Black