Arca Outdoor W100

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stilren kubeformet udendørslampe, som både lyser op og ned

Arca Outdoor W100 er det ideelle valg for dig, der søger en udendørslampe med en klassisk, men samtidig moderne og stilren æstetik. Lampen tilfører en tidløs elegance til dit udendørs miljø og skaber et imponerende visuelt udtryk.

Uanset hvor du beslutter at placere din Arca Outdoor lampe, er du garanteret en smuk og indbydende belysning, der skaber en behagelig atmosfære. Den er ideel til montering på husmuren ved terrassen, hvor den vil tilføje en hyggelig stemning, eller ved indkørslen og ved hoveddøren, hvor lyset vil give en indbydende atmosfære.

Når du placerer flere Arca lamper langs din mur, vil du opleve, hvordan de danner smukke lyskegler op og ned, der spreder et smukt mønster på facaden, både på afstand og tæt på.

 

Design og funktionalitet

Arca Outdoor W100 er en yderst robust udendørslampe, som er konstrueret i materialer af god kvalitet. Du har altså her en udendørs lampe, som vi holde i mange år.

Lampen er lavet i aluminium og med en skærm i både top og bund, som gør det nemt at rengøre lampen. Den kommer med indbygget LED, så du ikke skal udskifte lyskilden.

Ønsker du en variant, der kun lyser ned, se da ARCA W100 Single.

Lampen findes også i en større model, der både lyser op og ned: Arca XL Outdoor W150.

 

Tekniske specifikationer for Arca Outdoor W100

Mål: H: 10.2cm W:10.0cm D:10.5cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du kan downloade herover.

Farver

Arca Outdoor W100 LED – Black, Arca Outdoor W100 LED – Grey