Arca Outdoor Single W100

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stilren kubeformet udendørslampe med nedadrettet lys

Arca Outdoor Single W100 er det perfekte valg for dem, der ønsker en udendørslampe med en tidløs og moderne æstetik. Den tilfører en elegant og stilfuld atmosfære til dit udendørs rum og skaber et imponerende visuelt udtryk.

Uanset hvor du vælger at placere din Arca Outdoor lampe, kan du forvente smuk og indbydende belysning, der skaber en behagelig atmosfære. Den er ideel til montering på husmuren ved terrassen, hvor den bidrager til en hyggelig stemning. Den fungerer også perfekt ved indkørslen eller ved hoveddøren, hvor lyset skaber en indbydende atmosfære.

Når du placerer flere Arca lamper langs din mur, vil du opleve, hvordan de skaber smukke lyskegler nedad, der danner et charmerende mønster på facaden, både på afstand og tættere på.

 

Design og funktionalitet

Arca Outdoor Single W100 er en utroligt holdbar udendørslampe, fremstillet af materialer af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at have glæde af denne udendørslampe i mange år fremover.

Lampen er fremstillet af aluminium og er udstyret med en skærm i bunden, hvilket gør rengøringen af lampen nem og bekvem. Derudover leveres den med indbygget LED-lys, så du ikke behøver at skulle udskifte lyskilden.

Ønsker du en variant, der både lyser op og ned, se da ARCA Outdoor W100.

Lampen findes også i en større model, der både lyser op og ned: Arca XL Outdoor W150.

 

Tekniske specifikationer for Arca Outdoor Single W100

Mål: H:10.2cm. W:10cm. D:10.5cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du kan downloade herover.

Farver

Arca Outdoor Single W100 LED – Black