Luna C260 Plafond

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Luna C260 – En ny og forbedret udgave af Moon C260

Vi er stolte af at præsentere Luna. Den nyeste tilføjelse til vores kollektion af stilrene plafondlamper. Luna C260 er en forfinet og forbedret version af vores tidligere populære model, Moon C260. Med Luna har vi taget alt det, du elskede ved Moon, og gjort det endnu bedre.

En harmonisk lysoplevelse i ethvert rum

Luna er ideel til en lang række anvendelser. Den kan bruges som central loftbelysning, som dekorativ vægkunst eller som en unik pendelløsning med vores wire kit. Med dens diskrete montering direkte på loftet optager Luna minimal plads, hvilket gør den perfekt til rum med begrænset loftshøjde.

Den afblegede runde skærm udsender et behageligt diffust lys, der spreder i hele rummet og skaber en hyggelig atmosfære.

En af de unikke egenskaber ved vores plafondlamper er det ensartede lys, som når helt ud til kanten af lampen – lyset er altså ikke kun i midten. Det jævne lys gør lampen behagelig at se på og spreder lyset flot, selv når den dæmpes.

 

Design og funktionalitet

Luna bevarer det elegante og tidløse design, som du kender fra Moon, samt det gode lys og farvegengivelse. Luna C260 fås i messing med en farvetemperatur på 2700K. Luna har phase dim som standard, så du nemt kan tilpasse belysningen efter stemning og behov.

Forbedret montage

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer ved Luna er dens forenklede montering. Vi forstår vigtigheden af en problemfri installationsproces. Luna er derfor designet med dette for øje.

Avanceret lysstyring

Derudover tilbyder Luna avancerede lysstyringsmuligheder, da den kan leveres med DALI driver/styresystem. Denne funktion giver dig fuld kontrol over belysningen, hvilket gør lampen ideel til både private og professionelle rum, hvor god lysstyring er afgørende.

Optimeret for arbejdspladser

Med muligheden for at inkludere UGR 19 (Unified Glare Rating) er Luna designet til at minimere blænding, hvilket gør den ideel til kontormiljøer. Denne funktion sikrer en behagelig belysning, der reducerer øjenbelastning og forbedrer arbejdsmiljøet.

 

Tekniske specifikationer for Luna C260

Luna C260 måler 26 cm i diameter. Alle tekniske specifikationer er samlet i databladet ovenfor.