Supreme Pendant

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Ultra tynd, luksuriøs og elegant lang pendel

Med vores Supreme Pendel får du ikke kun stemningsfuld belysning, men også en unik mulighed for at tilføre elegance og stil til dit rum.

Det stilfulde og slanke udseende gør Supreme til den ideelle belysningsløsning mange forskellige steder. Pendlen er perfekt, hvis du ønsker at skabe en indbydende belysning over dit spisebord og samtidig tilføje et iøjnefaldende design element. Derudover vil en Supreme Pendant gå godt over køkkenøen, mødebordet eller som en smuk del af indretningen i stuen.

 

Design og funktionalitet

Lyset fra Supreme er ikke kun elegant og imponerende, det er også alsidigt og behageligt. Med en dæmpbar funktion kan du justere belysningen efter dine ønsker og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Supreme Pendant leverer et varmt hvidt lys med en farvetemperatur på 2700K.

Supreme fås i to forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde det helt rette match til rummets layout.

Supreme 150

Supreme Pendant 150 måler hele 146,6 cm, og er en bemærkelsesværdig belysningsløsning, der er ideel til større rum, hvor du kan skabe et markant og sofistikeret lys.

Du kan både vælge Supreme 150 i en variant med nedadrettet lys, der giver en intenst og koncentreret belysning eller en variant, der både spreder lyset opad og nedad for en imponerende belysning i hele rummet.

Supreme 120

Supreme Pendant 120 er en kortere version, der måler 116,5 cm. Den er ideel til mindre rum, hvor den stadig vil tilføje en smuk elegance. Supreme 120 fås kun med nedadrettet lys, og er derfor oplagt til funktionel belysning over køkkenbordet, kontorbordet og lignende.

 

Tekniske specifikationer for Supreme Pendant

Mål, Supreme Pendant 150: L: 146.6 cm, H: 8 cm, B: 0.8 cm

Mål, Supreme Pendant 120: L: 116,5 cm, H: 8 cm, B: 0.8 cm

Begge modeller kommer med 3 meter kabel

Find alle mål, og andre tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

 

Se Supreme Long Pendant på YouTube her

Variant

Supreme Pendant Down 150 LED – Black, Supreme Pendant Up/Down 150 LED – Black, Supreme Pendant Down 120 LED – Black