Moon C600 Plafond

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Stilfulde Plafond lamper

MOON er vores kollektion af elegante plafondlamper, der udstråler en tidløs æstetik og er rig på muligheder. Den fine, runde skærm udsender en behagelig og diffus belysning, der fylder rummet og skaber en behagelig atmosfære.

En af de unikke karakteristika ved ANTIDARK Moon plafond er, at lyset fordeles ensartet og når helt ud til lampens kant – lyset begrænser sig ikke kun til midten af plafonden. Den jævne lysfordeling gør lampen komfortabel at betragte og sikrer, at lyset spredes elegant og harmonisk, selv når plafondens lysstyrke nedsættes.

En plafond installeres direkte på loftet, og det slanke design optager minimal plads i rummet. Dette muliggør en effektiv udnyttelse af pladsen, især i områder med lavt loft.

MOON kommer i fire forskellige størrelser, hvilket gør det let at finde et passende match til ethvert projekt

 

Mange muligheder – Fra belysning til projekter og private hjem

MOON C600 udgør den største variant i serien, med en diameter på 60 cm. Den større plafondlampe er velegnet til loftbelysning både i erhvervslokaler og private hjem. MOON C600 kan også fungere som dekorativ vægkunst eller som en hængende lampe ved anvendelse af vores wire kit.

Ved at integrere flere MOON lamper i hjemmet, kan du opnå harmoni og skabe en sammenhængende indretning.

MOON C600 fås med en sort eller hvid aluminium base. Desuden kan MOON lamperne dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine ønsker og den ønskede atmosfære.

 

Tekniske specifikationer for MOON C600:

Mål: Ø:60cm. H:8cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du finder i linket ovenfor.

Farve

Moon C600 Plafond LED 3000K- White, Moon C600 Plafond LED 3000K – Black