S16 Spot Fixed Mounting

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
S16 Spot Fixed Mounting – stilrent spot til diverse projekter

Vores populære S16 spot er nu tilgængelig i en model, hvor den er fastmonteret på en rosette, der giver dig mulighed for at bruge den uden global skinnen. Ønsker du et strømlinet look, der passer ind i ethvert miljø, så er S16 Fixed Mounting det ideelle valg.

Dette stilfulde spot er velegnet til en bred vifte af kommercielle formål, såsom butiksbelysning eller restaurantbelysning, hvor den skaber en indbydende atmosfære og tilføjer en elegant touch til rummet.

Til private projekter kan S16 Spot Fixed Mounting også anvendes mange steder. Det elegante spot er perfekt til at belyse kunstværker, arkitektoniske detaljer eller specifikke områder i boligen. Derudover fungerer den perfekt som funktionel belysning i boligens praktiske rum, såsom køkken og bryggers.

 

Design & funktionalitet

S16 Spot Fixed Mounting har en integreret lyskilde med en dæmpbar funktion, så du kan tilpasse lyset til aktivitet, stemning og behov.

Med en varm farvetemperatur på 2700K, skaber S16 Fixed Mounting en hyggelig atmosfære, der passer til mange forskellige formål. Lyset er samtidigt funktionelt, og med den smarte vippe- og drejefunktion, kan du ubesværet rette belysningen i den retning du ønsker.

S16 Fixed Mounting fås både i en tidløs hvid og klassisk sort, så du let kan matche den til din indretning.

 

Tekniske specifikationer

S16 Spot Fixed Mounting måler: Ø: 6cm. Ø Top: 10cm. L: 17,9cm.

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Farve

S16 LED 2700K Fixed Mounting – White, S16 LED 2700K Fixed Mounting – Black